Kerst Klaas

De Kerst Klaas is coming to town...

Kerst DJ:

Op zoek naar een Kerst DJ?

Iedereen wil plezier hebben op zijn kerstfeest, het is tenslote de mooiste tijd van het jaar, vaak is een Kerst DJ de belangrijkste bron van entertainment op uw feest. 

Tevens is het mogelijk om een Kerst Drive-in Show inclusief licht en geluid met de Kerst Klaas te boeken als aanvulling op uw kerstborrel, kerstreceptie, kerstdiner, kerstbrunch, kerstmarkt, kerstevenement, kerstfeest of bedrijfsborrel, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De juiste muziek op jullie kerstfeest 

Wij beginnen met de juiste achtergrondmuziek voor een ontspanne en gezellig ontvangst. Daarna, als de sfeer het toelaat en iedereen een drankje heeft gehad, openen we de dansvloer waarbij de klassiekers zoals Wham en Mariah Carey niet zullen ontbreken.

De Kerst DJ draait al uw favoriete kerst- en dansnummers en zorgt voor een swingend en gezellig kerstfeest voor jong en oud in een 4 uur durende show.  

Ons streven is om iedereen te vermaken, daardoor variëren we veel en draaien we alle verzoeknummers. Door goed naar ons publiek te kijken en luisteren, zorgen we ervoor dat iedereen een geweldige avond heeft.

U boekt een losse Kerst DJ vanaf € 350,-

Totale Tijdsduur: 4 uur
Prijs is excl. eventuele reiskosten excl. 6% BTW

Wij kunnen ons voorstellen dat u al iets in gedachten heeft of dat u voor een andere gelegenheid of programma een Kerst DJ wilt huren. Geen enkel probleem!

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Mogelijkheden

Huur een Kerstman

Mooie en zeer grappige kerstman in te huren al dan niet met kerst Elf


Zakelijk als Prive

Zowel zakelijk als Privé bezoeken minimale huur 1 uur


Plaats een optie

Boek vroeg of plaats een optie om teleurstelling te voorkomen